MENU

20:37
Пологове відділення міської лікарні після капітального ремонту знову готове приймати роділь.

19 жовтня в Бурштинській міській лікарні відкрили пологове відділення після капітального ремонту операційного блоку цього відділення.

Василь Андрієшин, міський голова: «В нас вже є напрацювання – втілені проєкт відділення екстреної медичної допомоги та капітальний сучасний ремонт операційного блоку пологового відділення. Переконаний що на цьому ми не зупинимось. Думаю що в наступному році наша міська лікарня набуде оновленого вигляду європейського рівня.»

Ігор Дмитренко, директор департаменту охорони здоров'я ІФ ОДА: «Це відділення служитиме для нашого майбутнього, для наших жінок, для наших дітей. Щоб в комфортабельних умовах оновленого пологового відділення народжувалось ще більше маленьких українців.»

Володимир Василик, директор КНП «Бурштинська ЦМЛ»: «Сьогодні, після капітального ремонту, відкривиємо пологове відділення. Завдяки докладеним зусиллям та коштам обласного і місцевого бюджетів. Також завдяки особистій матеріальній допомозі небайдужих бурштинців і праці самих працівників лікарні. Вже всі зміни розплановані і наша лікарня готова знову приймати роділь»

Переглядів: 233 | Додав: step | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz